Våra tjänster

I drygt trettio år har vi arbetat med kunder som ställer höga krav på sin skyltkommunikation. Vi har lärt oss att arbeta effektivt, strukturerat och vi drivs av vår lust att ständigt utvecklas att skapa nytt.

 

Arbetsprocessen kan liknas vid ett pussel. Vi kan ta hand om allt eller så kan du välja vilka pusselbitar du vill. Det kan vara från ett enstaka skyltprojekt till omprofilering i flera länder. Projekten är ofta ett koncept för skyltar eller ett helt skyltprogram. Vi är alltid på plats för att anpassa skyltarna till den unika arkitekturen och miljön som skylten skall sitta i. Du får ett genomarbetat designförslag och en budget. Vi söker bygglov, tillverkar och monterar. Om du vill sköter vi dina skyltar år ut och år in. Vår samlade kompetens och erfarenhet blir din trygghet. Vi tar hand om ditt varumärke.

 

Vårt arbetssätt

 

En skylt byggs alltid av en liten grupp personer för en stor mängd människor. Ett skyltprojekt inleds ofta med att vi skyltmakare står någonstans mittemellan arkitekten, grafiska formgivaren och dig som kund med ansvar för din logotyp. Uppgiften är att få logotypen att fungera dygnet runt i enlighet med ditt företags profil. Det finns sällan en standardlösning att ta fram en skylt.

 

Den första kontakten

 

Våra projektledare är med i projektet från start till att skylten sitter på plats. De ansvarar för att vi får en samlad bild. Vilka är förutsättningarna, vad ska uppnås och vilka är ramarna?

 

Nästa steg är att fotografera och dokumentera skyltplatsen och den omgivande miljön. På plats letar vi naturliga exponeringsytor, lyssnar och tittar runt. Det är inte självklart var en skylt passar bäst.

 

Utseende

 

Därefter går vi vidare med att ta fram ett skyltförslag. Skylten skall vara identifierbar, kommunicera rätt och förstärka varumärket.

 

Våra skyltformgivare låter idéerna flöda mellan olika material, färger, former och ljus. Vi vet av erfarenhet hur vi ska tackla balansgången mellan vilda idéer och traditionellt fungerade lösningar. Inom gruppen bollar vi idéer innan vi bestämmer oss och med modern teknik framställer vi realistiska skyltförslag samt snygga presentationer

.

 

Produktion

 

När vi är överens med dig som kund om vilken lösning och budget, börjar det handfasta arbetet. Oavsett material; aluminium, neon, akryl, LED, rostfritt, polykarbonat, betong, stål, trä eller annat så väljer vi de bästa specialisterna med den mest effektiva produktionen för tillverkningen av just din skylt.

Resultat

 

Det är alltid lika spännande när vi närmar oss sanningens minut. Vår montageledare är på plats och styr arbetet från första bult till att din skylt är på plats. Erfarenhet och skisser i all ära, men en monterad skylt är det vi får kickar av.

 • null

  Våra projektledare följer projektet från första början till dess att skylten sitter på plats.

 • null

  Våra skyltformgivare låter idéerna flöda mellan olika material, färger, former och ljus.

 • null

  Våra koordinatorer hjälper dig med allt kring projektet. Vi leveransbevakar, söker tillstånd och hittar rätt montör för rätt projekt.

 • null

  Vi vill ta hand om ditt varumärke. Och det på lång sikt. Även sköna ting behöver en uppfräschning då och då.