Skyltprogram

Ett väl genomarbetat skyltprogram är nödvändigt vid logotypbyten, omprofileringar, för fastighetsägare som vill ha en manual till sina hyresgäster, köpcentrum som vill samordna skyltningen eller till företaget med höga visuella ambitioner. Ett skyltprogram eller skyltmanual skapar struktur och enhetlighet genom hela skyltfloran.

 

Vi hjälper dig ta fram koncept dina skyltar med rekommenderade storlekar och materialval. Vi tar hänsyn till de unika förutsättningarna arkitekturen och miljön kräver. Du får designförslag som är anpassat till lagar och förordningar samt underlättar t ex bygglovsansökan.

 

Självklart, tillverkar vi även dina skyltar. Enkelt, eller hur? Vår samlade kompetens och erfarenhet blir din trygghet. Vi tar hand om ditt varumärke.

 

Skyltgruppen lever, andas och älskar skyltar

 

Vi arbetar med allt från enskilda skyltprojekt till omprofileringar. Skyltgruppen brinner för att stärka din kommunikation och ditt varumärke med rätt skylt – det är det som vi kan allra bäst.

 

Sedan 1980 har vi levererat skyltar till köpcentrum, butikskedjor, industri, bygg, fastighet, banker och skolor. Vi levererar skyltar till alla!

#welovesigns

Kontakta oss

Vårt huvudkontor ligger centralt på Kungsgatan i Stockholm. Här har vi ett showroom för dig som fysiskt vill känna på skyltarna.
Lokalkontor finns i Västerås och säljkontor i Karlstad och Oslo.

Intresserad av skylt?

Våra tjänster

Du kan vara lugn, Skyltgruppen tar hand om ditt varumärke.

Vi är specialister på skyltar – skyltar med rätt design och rätt teknik för den miljö som skylten ska sitta i.

 • null

  Våra projektledare följer projektet från första början till dess att skylten sitter på plats.

 • null

  Våra skyltformgivare låter idéerna flöda mellan olika material, färger, former och ljus.

 • null

  Våra koordinatorer hjälper dig med allt kring projektet. Vi leveransbevakar, söker tillstånd och hittar rätt montör för rätt projekt.

 • null

  Vi vill ta hand om ditt varumärke. Och det på lång sikt. Även sköna ting behöver en uppfräschning då och då.