Mycket fysisk skylt på omslaget!

I våras levererade vi denna rödglödande neonskylt till det klassiska Slakthusområdet i Stockholm. Montaget utfördes medvetet med synliga installationer och en lite rå känsla för att förverkliga den vision som fanns kring detta bokomslag. Så kul att se boken i verkligheten nu och känna att vi lyckades rätt bra!

Boken lanserades under Slakthusdagen 1 september 2012 och finns till försäljning hos Stadsarkivet i läsesalen. Den kan också laddas ner fritt via Stockholmskällans webbplats. Enligt Stockholms Stad är boken ”Kött och Blod” en skildring av det sekel som passerat där maten, människorna och miljöerna står i centrum. Boken berättar en historia, som alla med intresse för Stockholms kultur- och näringslivshistoria kan njuta av.

Vi njuter av att vara på förstasidan av denna historia och tackar designbyrån Snask för förtroendet. Läs gärna mer caset på deras hemsida.

Prata med oss om ditt skyltprojekt

Hör av dig så hjälper vi dig med dina idéer

Skriv ditt namn
Skriv ett telefonnummer
Skriv din e-post
Skriv ett meddelande

Jag godkänner att Skyltgruppen Scandinavia AB sparar mina uppgifter för att kunna kontakta mig. Dina uppgifter kommer inte användas i något annat syfte än detta. Läs mer i vår integritetspolicy

Du måste godkänna att vi sparar dina uppgifter